Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Actrices - amerikaanse actrices
Amerikaanse Actrices
Filmsterren, acteurs, actrices
http://www.a-z.be/filmsterren.html
Gerelateerd
 • Angelina Jolie, la plus méchante des actrices (vidéo)
  Lors des Kids? Choice Awards de Nickelodeon à Los Angeles, Angelina Jolie a gagné le prix de la méchante préférée pour Maléfique.
 • Waarom zijn we lovend over actrices die zich lelijk maken?
  Niet de film, maar de enorme uiterlijke metamorfose die actrice onderging voor haar nieuwste film is het gesprek van de dag. Alleen al het feit dat ze er in de film niet uitziet als een glamourous Hollywoodbabe zou haar al volgens vele blogs en tweets een Oscarnominatie bezorgen. Waarom wordt het zo bejubeld als vrouwen in de film er uitzien als normale vrouwen? Moeten we daar niet eens mee ophouden?
 • Video's: de eerste rollen van de Oscar-actrices
  Deze dames zijn nu genomineerd voor de Oscar in de categorie Beste Actrice, maar ze hebben in veel films moeten spelen voordat ze dit punten wisten te bereiken. Dit is een overzicht van (een van) hun eerste rollen.
 • Oscarnominaties beste actrice bekend
  Marion Cotillard, Felicity Jones, Julianne Moore, Rosamund Pike en Reese Witherspoon maken dit jaar kans op een Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol.
 • Paul Verhoeven start met opnames 'Elle'
  Zijn eerste film sinds Zwartboek (2006).
 • Waarom trekken filmtrailers ons over de streep?
  Voordat de film begint in de bioscoop zie je eerst reclame en wordt je overspoeld met trailers. Voor je het weet heb je weer 3 titels te pakken die je wilt zien. Hoe komt dit?
 • GTST-actrices in Nederlandse Mean Girls
  GTST-actrices Pip Pellens en Robin Martens hebben een rol bemachtigd in de nieuwe Nederlandse speelfilm Fashion Chicks.
 • 'Oudere actrices niet uitgerangeerd in Nederlandse filmwer..
  Nederlandse actrices kunnen langer mee dan hun collega's in de Verenigde Staten. Volgens actrices Lies Visschedijk, Linda de Mol en Susan Visser wordt in Nederland steeds beter ingespeeld op ouder wordende actrices.
 • Cindy Crawford over de hoogtijdagen van supermodellen én A..
  Topmodel Cindy Crawford vertelt over het fenomeen supermodellen en over de bruiloft van George Clooney en Amal Alamuddin.